Palvelut

Suomessa tarvitaan lämmitystä ja lämmitykseen tarvitaan energiaa. Energiankäytöstä ei tarvitse potea huonoa omaatuntoa. Lämmitykseen voidaan käyttää uusiutuvaa energiaa ja säästää ympäristöä. Oli valintasi maalämpö, ilma-vesilämpö, tai ilmalämpö, on se ympäristöystävällinen valinta. Jos haluat kaiken irti uusiutuvasta energiasta, niin näiden järjestelmien käyttöön voidaan käyttää myös aurinkosähköä. Myös aurinkopaneelit ja aurinkosähköjärjestelmän asennukset saat meiltä.

 


 

Maalämpö

Maalämpö perustuu maan ja veden massaan varastoituneeseen energiaan. Maaperä tai vesi on lämmennyt maan ytimen ja auringon tuottaman lämmön avulla. Tätä luonnon itse lämmittämän massan lämpöenergiaa käytetään kotien lämmittämiseen. Maalämpöjärjestelmä on hyvä hankinta, sillä pitkässä juoksussa maalämmön käyttö on sinulle edullisempaa kuin kaukolämpö.

Ilmavesilämpöjärjestelmät

Ilma-vesilämpöjärjestelmät perustuvat ulkona olevan lämpöenergian hyödyntämiseen kotisi vesikiertoisessa lämmityksessä. Ilmassa olevaa lämpöenergiaa voidaan käyttää myös käyttövetesi lämmitykseen.

Ilmalämmitysjärjestelmät

Ilmalämmitysjärjestelmä käyttää ulkoilmassa olevaa lämpöenergiaa kotisi sisäilman lämmittämiseen. Ilmalämmitysjärjestelmä toimii päälämmitysjärjestelmäsi tukena.

Muut palvelut

Energiajärjestelmien lisäksi asumisessa voi tulla vastaan muitakin lämpöön, veteen, ilmaan ja sähköön liittyviä asennustarpeita. Teemme lämpöpumppujen asennukset ja huollot sekä muut LVI-työt, kuten lämpölinja- ja käyttövesilinjaremontit. Jos ongelma tulee vastaan ja ammattilaisen avulle on tarvetta, niin Energiatalo Räty palvelee sinua silloin, kun tarve yllättää. Siitähän tämä kaikki vuonna 1982 alkoi.

 


Esittelemme eri lämmitysjärjestelmiä myymälässämme

Tervetuloa tutustumaan: Kuurnankatu 33, 80130 Joensuu

Tutustu tuotteisiin