Yhtiö

Putkiasennus Rädystä Energiatalo Rädyksi

Energiatalo Räty Oy:n tarina alkaa vuodesta 1982, kun Sulo Räty perusti putkiasennusyrityksen, joka operoi Pohjois-Karjalan Ilomantsissa Sulon kotitalosta käsin. Yrityksen varastona toimi oma autotalli. Putkiasennustoimintaa on tehty pitkään, ja Sulon pojat Joni ja Joona aloittivat kesätyöt putkiasennuksen parissa jo lapsena. Putkipihdit ovat pysyneet käsissä jo pienestä pitäen ja asiakkaiden ongelmien ratkominen ja palvelu ovat jo siitä asti olleet toiminnan kulmakiviä.

 


 

Putkiasennustöissä on oleellista se, että asiakasta palvellaan silloin kun tilanne yllättää. Nämä tilanteet eivät aina kelloa katso, vaan ne tulevat silloin kun tulevat. Ja Räty on aina pystynyt auttamaan ajankohdasta riippumatta.

Toiminta on laajentunut vuosien varrella. Vuonna 2005 Putkiasennus Räty aloitti toimintansa osakeyhtiönä, ja samalla Sulon pojat Joni ja Joona tulivat osakkaiksi yritykseen. Vuoteen 2019 asti Rädyn palveluita sai pääasiassa Ilomantsissa ja sen lähikunnissa, mutta nyt uusi yritys nimeltä Energiatalo Räty Oy jatkaa Putkiasennus Räty Oy:n tarinaa Joensuusta käsin koko Pohjois-Karjalan alueella. Energiatalo Rädyn omistus on Sulon pojilla Jonilla ja Joonalla.

Energiatalo Räty keskittyy uusiutuvaa energiaa käyttävien lämmitysjärjestelmien ja erilaisten jäähdytysjärjestelmien myyntiin ja asentamiseen. Energiatalon valikoimaan kuuluvat maalämpö- ja ilmavesijärjestelmät, ilmalämpöpumput ja aurinkoenergiajärjestelmät.

Rädyt ovat saaneet olla asentamassa lämmitysjärjestelmiä niiden kehittyessä halkolämmityksestä öljylämmitykseen ja nykyaikaisiin ekologisiin maalämpö- ja ilmavesipumppujärjestelmiin. Tekniikka kehittyy, ja Energiatalo Rädyn tehtävänä on pystyä palvelemaan asiakkaita parhaiden mahdollisten energiaratkaisujen asentamisessa ja käyttöönotossa – nyt ja tulevaisuudessa.

 


 

Käyntiosoite

Kuurnankatu 33, 80130 Joensuu

 


 

Laskutusosoitetiedot

Energiatalo Räty Oy
Y-tunnus: 3101909-7
Verkkolaskuosoite: 003731019097
Operaattoritunnus: 003723327487, välittäjä: Apix Messaging Oy