Tuotteet

Energiatalo Räty Oy on lämpöpumppujen maahantuojan Scanofficen valtuuttama Hankintaturvaliike ja Energiapartneri (ainoana) Pohjois-Karjalassa. Hankintaturvaliikkeet ovat takuu luotettavuudesta, pitkästä kokemuksesta ja ammattitaidosta. Hankintaturvaliikkeen maalämpöpumppujen täystakuu on viisi vuotta ja ilmalämpöpumppujen sekä ilma-vesilämpöpumppujen kolme vuotta.

 


 

Ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumput soveltuvat päälämmitysjärjestelmän tueksi takaamaan asumismukavuuden kotiisi. Oli halla tai helle, ilmalämpöpumppu pitää kotisi lämpötilan juuri sopivana.

Ilma-vesilämpöpumput

Ilma-vesilämpöpumpun ulkoyksikkö ottaa energiaa ilmasta ja siirtää sen varaajayksikölle, josta se siirtyy lämmityskäyttöön vesikiertoisen järjestelmän pattereihin, lattialämmitykseen ja lämpimään käyttöveteen.

Maalämpöpumput

Maalämpöpumppu liitetään vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään lämmittämään kotisi edullisesti ja energiatehokkaasti uusiutuvalla auringosta ja maan ytimestä saatavalla lämpöenergialla.

Aurinkosähkö

Vastoin yleistä luuloa, Suomi on optimaalinen maa aurinkosähkön tuottamiseen. Aurinkopaneelit käyttävät auringosta tulevaa valoa energian tuottamiseen. Sama energia, joka tällä hetkellä paahtaa kotisi kattopeltiä, voidaan valjastaa tuottamaan sinulle ilmaista sähköä esimerkiksi kotisi viilentämiseen kesähelteillä.

Lisätietoja tuotteista


Scanofficen tuoteryhmät:
Siirry Scanofficen sivuille

Scanvarmin tuoteryhmät:
Siirry Scanvarmin sivuille

Boschin tuotteet:
Siirry Bosch Termotekniikan sivuille

Jäspin tuotevalikoima:
Siirry Jäspin sivuille